Blog2022-12-16T07:53:24+00:00

Beursblog

Beursblog 3

Hier kan informatie over een beurs komen.

Beursblog 2

Hier kan informatie over een beurs komen.

Beursblog 1

Hier kan informatie over een beurs komen.

Het succes van jouw exportactiviteiten heeft bij ons absoluut prioriteit. Duurzaam internationaal zakendoen vraagt om geduld en uithoudingsvermogen. Samen gaan wij dit traject aan.

Over ons

Fairwise bv – dé beursmarketingspecialist van Nederland – vertegenwoordigt verschillende internationale beursorganisaties waaronder de Messe Düsseldorf Group – een van ’s werelds grootste organisatoren van internationale vakbeurzen -, Igedo Company en BVV Trade Fairs Brno.

Sinds meer dan 25 jaar ondersteunt Fairwise Nederlandse bedrijven bij het deelnemen aan of bezoeken van vakbeurzen uit het omvangrijke beurzenpakket. Het aanbod strekt zich over alle sectoren uit: van industriële en medische beurzen tot aan retail-, mode- en vrijetijdsbeurzen.

Fairwise biedt zowel exposanten, bezoekers als de media een compleet servicepakket om het maximale uit een beursdeelname of beursbezoek te halen – zonder bijkomende kosten en in de eigen landstaal.

Het aanvullend dienstenpakket van de servicepartners van Fairwise zoals een beurstraining, professionele vertalingen of het schrijven van zakelijke teksten versterkt de positie van exposanten en bezoekers in hun zoektocht naar internationale klanten en dienstverleners.

Ontdek wat Fairwise voor u kan betekenen!

Go to Top