0
jaar ervaring in de beurswereld
0
specialisten in ons Fairwise-team
0
internationaal toonaangevende beurzen
0
landen in ons directe netwerk

Onze missie

Het exportsucces van jouw bedrijf en ons persoonlijke contact met jou en jouw collega’s heeft bij ons absolute prioriteit. Internationaal succesvol zakendoen vergt veel uithoudingsvermogen. Een vruchtbare samenwerking op de lange termijn is daarom cruciaal. Je kunt daarbij op onze volledige inzet rekenen. Samen gaan wij ervoor!

testimonials van klanten

“Fairwise biedt als echte zakenpartner dé praktische ondersteuning die nodig is bij een beurs in het buitenland.”

Harmen Kielstra, CelSian Glass & Solar bv

“Ontzorgen is de kracht van Fairwise. Toen ik vorig jaar met mijn bedrijf voor het eerst ging deelnemen aan een grote internationale beurs in Duitsland, was er nog veel onbekend en onduidelijk. Ody heeft me hier perfect doorheen geholpen en stond altijd klaar om dingen snel te regelen voor ons.”

Gerhard Breugem, 2kerr

“Meedenkend, snel en ondersteuning op een persoonlijke, gezellige manier. We kunnen ons niet voorstellen hoe het beter zou kunnen.”

Margriet Hutting, Hutting Yachts

“Fairwise is voor Slimstock een fijne partner in de voorbereiding naar de beurzen EuroShop en EuroCis. Ze reageren snel en accuraat wanneer je vragen of advies nodig hebt.”

Lisanne van de Kuilen, Slimstock

“Fairwise blijft altijd in contact en begeleidt daar waar nodig, ook tijdens de beurs. En dat voor het zoveelste jaar. Top!”

Eelco Venema, Managing director, Rosarioc2c

“Al jarenlang is Fairwise, voor ons in de persoon van Elke van der Maarel, een betrouwbare en fijne organisatie welke onze belangen bij buitenlandse beurzen behartigt.”

Mark Webbink, Managing Director bij Cashtester

“Alles lekker makkelijk en perfect geregeld door Fairwise. Super simpel.”

René Eekels, Directeur, Baskin b.v

“Fairwise is altijd behulpzaam en beantwoordt alle vragen, ook de domme.”

Simona Barberis, Inside Sales Specialist, CipherLab Europe

“Fairwise is voor ons altijd een betrouwbare en betrokken vertegenwoordiger van Euroshop.”

Dick Oudman, Eigenaar XLartwall

“Fairwise is een erg fijne organisatie. Het vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar met goed advies.”

Pieter Kemps, Accountmanager, Shinga B.V. Lacros

“Ik wil het team Fairwise heel graag bedanken voor de zeer goede samenwerking en snelle opvolging.”

Linda Huybrecht, Project Manager Flanders Investment & Trade

“Fairwise is een professionele, betrouwbare organisatie en prettig om mee samen te werken. Ze verstrekken nuttige informatie op de juiste momenten en denken met de klant mee.”

Ilona Vermeer, Group Marketing Manager Weener Plastics

“Erg fijn hoe Mariska altijd optreedt qua ondersteuning en vraagbaak. Altijd bereikbaar en erg meedenkend.”

Roy Donck, Eigenaar Perfect Eyelash

“Fairwise helpt met goed advies en heeft kennis van zaken.”

Mark van der Linde, Eigenaar Van der Linde & Nijhof Dranken

“Het is altijd fijn om op Elke van Fairwise een beroep te kunnen doen als er iets niet duidelijk is.”

Yvonne Kersten, Marketing IMS Nederland

“Since many, many years we join the fair Euroshop already. It is the show to be and very good organised. It is not only the product we sell there, but we also learn and gain more worldwide contacts.

Andre & Anita America, Matrix Frame

“Mrs. Verbruggen from Fairwise provides a sympathetic ear and represents a tangible helping hand for the Belgian exhibitors at BOOT.”

Isabelle Lietaer , Tigé Boats Europe & ATX Surf Boats Europe

“De samenwerking tussen Blackstone en Fairwise op de beurs Gallery SHOES is voor ons erg belangrijk. En zijn hierover erg te spreken. Veranderingen of vragen worden gelijk behandeld en beantwoord.”

Roel de Willigen, Blackstone, J.A de Bruijn bv

“Fairwise zorgt er altijd voor dat je van A tot Z de beurs zonder zorgen doorloopt. Tijden veranderen, beurzen gaan er soms anders uitzien, maar de klantgerichtheid van Fairwise ervaren we al jaren als heel prettig en stabiel.”

Marike Gennissen, DWRS label BV

Ons team

Stephany Brock
Stephany Brock Oprichter en adviseur
“Met veel plezier support ik mijn team, onze partners en klanten bij het versterken van hun capaciteiten en om veelbelovende kansen op te pakken. Niets is fijner dan mensen te kunnen inspireren zodat zij met hun prestatie kunnen uitblinken.”

Stephany houdt zich verder bezig met reizen, kan zij kunst erg waarderen en houdt zij ervan om haar gasten met pittige maaltijden te verwennen.

Caroline Sonneville
Caroline SonnevilleAccountmanager
“Onze grote troef is ons team. Bij Fairwise werken stuk voor stuk getalenteerde en enthousiaste mensen. Wat is het fijn om bij dit team te horen. Elke dag opnieuw zet ik mij met volle energie in voor onze klanten.”

Voor de ontspanning gaat Caroline graag in haar tuin aan het werk om lichaam en geest in balans te houden.

Sophia Kartomo
Sophia KartomoAccountmanager
“Ik ben in mijn element als ik projecten van A tot Z kan uitwerken. Coördineren, faciliteren, adviseren en verbinden – het zit me in het bloed. Ik voel me pas echt voldaan als mijn relaties hun beursdeelname positief hebben afgesloten.”

Wanneer Sophia niet aan het werk is, geniet ze van haar gezin, het bereiden en eten van heerlijke sushi, creatief bezig zijn en dansen.

Nathalie Verbruggen
Nathalie VerbruggenAccountmanager
“Ik help je graag verder bij al je vragen over de verschillende thema’s en projecten. Samen met jou ontdek ik graag hoe we van je volgende beursdeelname een succes kunnen maken.”

In haar vrije tijd trekt Nathalie er graag op uit: wandelen in de natuur of in de stad, lekker uit eten gaan, een filmpje meepikken of een partijtje tennis spelen.

Nicole Ottens
Nicole OttensAccountmanager
“We zijn een hecht team met een fijne werksfeer. Aan het einde van de dag ga ik altijd met een voldaan gevoel naar huis. Ook na 20 jaar vakbeurzen ben ik nog steeds enthousiast om samen met de exposant te onderzoeken, hoe er zoveel mogelijk resultaat uit een beursdeelname gehaald kan worden.”

In haar vrije tijd geniet Nicole van familie en vrienden en is ze regelmatig op de tennisbaan te vinden.

Mariska Kroese
Mariska KroeseAccountmanager
“Het ondersteunen van bedrijven bij het organiseren van hun internationale activiteiten geeft mij veel energie. Mijn kracht ligt vooral in het verbinden van mensen en ik zoek graag samen met de klant naar een persoonlijke oplossing ”

Mariska organiseert ook in haar vrije tijd graag activiteiten, vooral bij de voetbalclub en op de school van haar kinderen. Ze heeft een grote passie voor koken en fotografie.

Toby Keni
Toby KeniAccountmanager
“Het leuke aan mijn werk vind ik het persoonlijke contact met klanten uit verschillende branches en industrieën en de samenwerking met collega’s. Het geeft me zelfs na meer dan 30 jaar ervaring in de beurzenwereld nog steeds heel veel energie.”

Toby is een echte familiemens en houdt van tennis en lezen.

Ody Randsdorp
Ody RandsdorpGeneral Manager
“Voor mij staat de mens centraal – of het nu om onze opdrachtgever, onze klanten of mijn collega’s gaat. Het persoonlijke contact gebruiken om mijn doelen succesvol te behalen, is waar ik iedere dag naar streef en mijn voldoening uithaal.”

In haar vrije tijd speelt Ody piano en saxofoon, sport ze fanatiek en houdt ze van het bereiden van gezonde maaltijden.

    Steun Surf Project

    Wist je dat surfen therapeutisch is? Dat is precies waarop het werk van de Nederlandse stichting Surf Project is gebaseerd. Dankzij de support van bedrijven en organisaties waaronder wij, krijgen kinderen met onder meer het syndroom van Down, autisme of ADHD door het geweldige team van Surf Project de kans om begeleid mee te doen aan deze stoere sport. De kinderen hebben hierdoor niet alleen een terugkerende geweldige ervaring, maar minstens zo belangrijk is dat hun zelfvertrouwen toeneemt.

    Het zou fijn zijn als jullie het Surf Project ook willen steunen. Ze kunnen jullie hulp heel goed gebruiken.

    Partners