Laden Beurzen

Er heerst grote concurrentie en de vraag naar steeds toenemende efficiency vraagt continu om investeringen in moderne apparatuur en arbeidstrainingen. Om deze product- en productiviteitsverbeteringen te bereiken, gebruiken staalovens de meest geavanceerde computer en automatiseringstechnologieën.

Productgroepen
machines, installaties en voorzieningen voor:

het fabriceren en toebereiden van grondstoffen resp. uitgangsstoffen, het maken van straalbuizen, non ferro metaal, het gieten van staal en non-ferro metaal, het vormgeven van staal en non-ferro metaal, het maken van non-ferrometaal, voor milieubescherming en afvoer, gasreiniging, elektro- en geleidingstechniek, meet- en testtechniek, overige uitrustingen en componenten voor hoogovens en walserijen

Bezoekersdoelgroepen
ijzer- en staalproductie, mechanische ingenieurs, fabrieksconstructie en productie, (roestvrij) staalwerken, leveranciers voor de ijzer, staal en non-ferro metaalindustrie, non-ferro metaalindustrie, walsen, andere industrieën en fabrikanten, handel, geschoolde handel, universiteiten en opleidingen en services.

Bijzonderheden
METEC maakt deel uit van een kwartet van technologievakbeurzen en vindt tegelijk plaats met GIFA, de internationale gieterij vakbeurs, THERMPROCESS, de vakbeurs voor thermprocestechnieken en NEWCAST, de vakbeurs voor gegoten producten plaats.

Het beurzenkwartet van ’the Bright World of Metals’ presenteert ook ’the Bright World of ecoMetals’, waarbij ecoMetals staat voor ‘groene’ gieterij die zorgt voor meer duurzaamheid. Exposanten kunnen hierbij hun milieuvriendelijke oplossingen tonen aan de bezoekers en zodoende organiseert de beursorganisatie een tour langs deze deelnemende exposanten.

Beursfrequentie
Vierjaarlijks

Volgende editie
Juni 2027

Share This Post, Choose Your Platform!

Go to Top